KidsGym

 

KidsGym is een les waar kinderen de basisvormen van turnen op speelse wijze krijgen aangeboden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen in de kleuterles. De ouderen kinderen zitten in groepen later op de dag. Ze maken kennis met de verschillende toestellen zoals de trampoline, tumbelingbaan, de evenwichtsbalk, de brug en de rekstok. Ze leren bv. op de handen staan, radslag/arabier, strekhangzwaaien aan ringen en rekstok, salto voor en achterover en overslag over de kast. Daarnaast zullen ook spelvormen worden aangeboden. Voor de kleuters zal een zangspelletje er ook bij horen.

Ieder kind wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd tot het leren van nieuwe dingen. Voor mij staat veiligheid voorop. Niet alleen fysiek, maar ook in de omgang met elkaar. Daarom is de maximale groepsgrootte 16 kinderen. Zo is er genoeg tijd en aandacht per kind. Er kan veel geleerd worden en er is goed overzicht te houden op alle kinderen.

Lesrooster

      

Doe mee en meld je aan voor een gratis proefles


 

Lesbijdrage

De lesbijdrage wordt in de vorm van 10-rittenkaarten gedaan. De kaart is op moment van aanschaf 12 (les)weken geldig voor 10 lessen. Er worden geen inschrijf- of administratiekosten gerekend. Wanneer een kaart op is kan er gekozen worden om wel/ of niet een nieuwe kaart te kopen. De prijs van een 10-rittenkaart is €60,00. In een lesjaar vallen ca. 40 lesweken. Er kan ook gekozen worden voor een voordelige jaarkaart die een kalenderjaar geldig is, deze kost €200.

Voor kinderen is er in bepaalde gezinssituaties financiŽle ondersteuning mogelijk. Voor meer informatie klik hier.