HomeOver Ons

Logo Zwanenburg Sport

Over Zwanenburg Sport

Zwanenburg Sport ontwikkelt en levert op lokaal niveau een gevarieerd sportaanbod voor diverse doelgroepen.

Zwanenburg Sport is gestart op 1 januari 2012. In het huidige aanbod zit KidsGym voor kinderen van 3 tot 13 jaar. Ook een les voor dreumesen/peuters samen met een ouder of grootouder kan gevolgd worden. Volwassenen kunnen terecht bij de buiten-sportactiviteit ParkFitness, wat verwant is met Bootcamp. En voor senioren dames is er JazzGym 50+. Daarnaast bied ik diverse sportcursussen aan voor organisaties in de buitenschoolse opvang.

GRATIS PROEFLES

Zin om een keer te komen sporten? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Over
Suzanna van Houweninge

Mijn naam is Suzanna van Houweninge. Ik woon sinds 1998 in de Wilgenlaan in Zwanenburg. Ik heb 3 kinderen (Ronja, Silke en Jelle)

Vijftien jaar lang ben ik als vakdocent lichamelijke opvoeding werkzaam geweest op verschillende basisscholen en op het Montessorilyceum in Amsterdam.
Daarnaast heb ik vele jaren turnles gegeven bij diverse turnverenigingen (ook hier in het dorp bij Christofoor)

In een periode van bijna 4 jaar ben ik als projectcoordinator voor Stichting Turnstad Amsterdam bezig geweest om de turnsport te versterken en zoveel mogelijk Amsterdamse jeugd aan de clubs te verbinden.

In 2012 ben ik met het bedrijf “Zwanenburg Sport” begonnen. Naast KidsGym geef ik ook Parkfitness aan volwassenen en JazzGym voor dames 50+. Ik hoop dat de kinderen en volwassenen uit de buurt de weg weten te vinden naar deze activiteiten en met veel plezier zullen sporten bij Zwanenburg Sport.
Mocht u nog meer willen weten of vragen hebben, neem gerust contact op!

https://zwanenburgsport.nl/wp-content/uploads/2023/08/IMG_3796-scaled-e1693060756663-320x320.jpeg

© 2019 Zwanenburg Sport. Webdesign door DenMa Online Marketing