Over KidsGym

KidsGym is een les waar kinderen de basisvormen van turnen op speelse wijze krijgen aangeboden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen in de kleuterles. De ouderen kinderen zitten in groepen later op de dag. Ze maken kennis met de bekende turntoestellen zoals de trampoline, tumbelingbaan, de evenwichtsbalk, de brug en de rekstok. Ze leren bv. op de handen staan, radslag/arabier, strekhang-zwaaien aan ringen en rekstok, salto voor en achterover en overslag over de kast. Zo nu en dan zullen ook spelvormen worden aangeboden. Voor de kleuters zal een zangspelletje er ook bij horen.

Mijn streven is om ieder kind op zijn/haar eigen niveau uit te dagen en nieuwe dingen te laten leren. Voor mij staat veiligheid voorop. Niet alleen fysiek, maar ook in de omgang met elkaar. Daarom zorg ik dat de groepen niet te vol worden en zo is er genoeg tijd en aandacht per kind.

De lessen vinden plaats in zaal 2 van de SLS-hal in het dorpshuis, Dennenlaan 133a, Zwanenburg.

Voor informatie over les bijdrage zie de tabel onderaan deze pagina. Het lesrooster vind je terug op de website of klik hier.

Als je zin hebt om een keer te proberen, meld je dan aan voor een gratis proefles!

Tarieven KidsGym

Bij Zwanenburg Sport hoef je geen lid te worden of inschrijfgeld te betalen om mee te kunnen doen. Na een gratis proefles kun je kiezen uit:

LOSSE LESTERMIJN-BETALINGSELECTIE: TERMIJN-BETALING
€ 8,00€ 80,00€ 100,00
Bij iedere les betaal je contact (envelop met de naam van de deelnemer) Ieder termijn heeft 13 lessen. Via een factuur per mail kan contant of per bank betaald worden Ieder termijn heeft 13 lessen. Via een factuur per mail kan contant of per bank betaald worden

Locatie KidsGym

https://zwanenburgsport.nl/wp-content/uploads/2022/06/DSC_5289-1-scaled.jpg

SLS-Hal, zaal 1, Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Dennenlaan 133a
1161 CN Zwanenburg

© 2019 Zwanenburg Sport. Webdesign door DenMa Online Marketing