Over KidsGym

KidsGym is een les waar kinderen de basisvormen van turnen op speelse wijze krijgen aangeboden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen in de kleuterles. De ouderen kinderen zitten in groepen later op de dag. Ze maken kennis met de verschillende toestellen zoals de trampoline, tumbelingbaan, de evenwichtsbalk, de brug en de rekstok. Ze leren bv. op de handen staan, radslag/arabier, strekhang-zwaaien aan ringen en rekstok, salto voor en achterover en overslag over de kast. Daarnaast zullen ook spelvormen worden aangeboden. Voor de kleuters zal een zangspelletje er ook bij horen.

Ieder kind wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd tot het leren van nieuwe dingen. Voor mij staat veiligheid voorop. Niet alleen fysiek, maar ook in de omgang met elkaar. Daarom is de maximale groepsgrootte bij de kleuters 12 en bij de oudere kinderen 16. Zo is er genoeg tijd en aandacht per kind. Er kan veel geleerd worden en er is goed overzicht te houden op alle kinderen.

De lessen vinden plaats in zaal 1 van de SLS-hal in het dorpshuis, Dennenlaan 133a, Zwanenburg.

Voor informatie over les bijdrage zie de tabel onderaan deze pagina. Het lesrooster vind je terug op de website.

Als je zin hebt om een keer te proberen, meld je dan aan voor een gratis proefles!

Tarieven KidsGym

Bij Zwanenburg Sport hoef je geen lid te worden of inschrijfgeld te betalen om mee te kunnen doen. Na een gratis proefles kun je kiezen uit:

LOSSE LES10-RITTENKAARTJAAR TEGOEDSELECTIE: 10-RITTENKAARTSELECTIE: JAAR TEGOED
€ 7,00€ 65,00€ 220,00€ 80,00€ 270,00
Bij iedere les betaal je contact (envelop met de naam van de deelnemer) Op moment van aanschaf 12 (les)weken geldig voor 10 lessen Kalenderjaar geldig vanaf de eerste les na de proefles Op moment van aanschaf 12 (les)weken geldig voor 10 lessen Kalenderjaar geldig vanaf de eerste les na de proefles

Impressie van KidsGym

Locatie KidsGym

https://zwanenburgsport.nl/wp-content/uploads/2020/08/IMG_7496-320x240.jpeg

SLS-Hal, zaal 1, Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg

Dennenlaan 133a
1161 CN Zwanenburg

© 2019 Zwanenburg Sport. Webdesign door DenMa Online Marketing