KidsGym 4-13 jaar

KidsGym is een les waar kinderen de basisvormen van turnen op speelse wijze krijgen aangeboden. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen in de kleuterles. De ouderen kinderen zitten in groepen later op de dag. Ze maken kennis met de verschillende toestellen zoals de trampoline, tumbelingbaan, de evenwichtsbalk, de brug en de rekstok. Ze leren bv. op de handen staan, radslag/arabier, strekhang-zwaaien aan ringen en rekstok, salto voor en achterover en overslag over de kast. Daarnaast zullen ook spelvormen worden aangeboden. Voor de kleuters zal een zangspelletje er ook bij horen.

Ieder kind wordt op zijn/haar eigen niveau uitgedaagd tot het leren van nieuwe dingen. Voor mij staat veiligheid voorop. Niet alleen fysiek, maar ook in de omgang met elkaar. Daarom is de maximale groepsgrootte bij de kleuters 12 en bij de oudere kinderen 16. Zo is er genoeg tijd en aandacht per kind. Er kan veel geleerd worden en er is goed overzicht te houden op alle kinderen.

  Afbeelding invoegen    
 

De lessen vinden plaats in de Gymzaal van De Olm, Olmenlaan 141, Zwanenburg. De kleedkamers e de gymzaal zijn via de achterkant bij de parkeerplaats te bereiken.

Voor informatie over lesbijdrage klik hier. Voor meer informatie over het lesrooster klik hier.

Als je zin hebt om een keer te proberen, meld je dan hier aan voor een proefles.